Monday, September 18, 2006

forts. på om självantändning (fp/lib)

Ytterligare en dag har hunnit gry och Sverige kommer snart att få en ny regering. Dock har det fortfarande inte hörts ett knyst om varför alla länkar till om självantändning (fp/lib) lämpligen försvann dagen/natten innan valet. Se mer på den bloggen.

Det stora intresse som skapades för

Serien Oskereigate (via bloggar.se)

kvävdes alltså i sin linda!

Detta är, som jag hävdade igår, oerhört allvarligt. Det finns inga som helts regler på monopolportalerna knuff.se, nyligen.se, intressant.se eller bloggar.se som jag kan tänkas ha brutit mot. Trots att Louise Persson, Timbros prostitutionsexpert, skrikit i högan sky om personangrepp och personförföljelse så hon har inte kunnat ge ett enda exempel som bevis för sina påståenden. Hon tål inte kritik och väljer att plocka bort kommentarer istället för att ta en debatt. Patetiskt.

Tack vare att Johan Larsson tog bort möjligheten att få inlägg att synas på bloggar.se, knuff.se och kanske även intressant.se så är det fortfarande ingen annan blogg i Sverige som skrivit om det sista viktiga inlägget på om självantändning (fp/lib):

VALDAGSEXTRA!! Missa inte senaste nytt om hur

"Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Alltså ett konkret bevis på att det varit fria fantasier som levererats på om självantändning (fp/lib). Det som fick heta Oskoreigate - och attraherade en avsevärd trafik under en veckas tid - inledddes med Oskorei - favoritideolog (typ: nasse) för liberaler, SD och ND och Flörtar liberaler med nationaldemokrater?

Jag har inga som helst teorier om det var Johan Larsson själv som tog initiativet till att stoppa om självantändning (fp/lib) eller om han blev utsatt för de nu närmast klassiska (svensk)liberala ambitionerna att tysta meningsmotståndare med odemokratiska metoder. d.v.s. massiva påtryckningar. Det är helt OK att stoppa kommmentarer, som louisep gjorde, men det är inte OK för ett faktiskt monopol, som det John Larsson skapat, att inskränka yttrandefriheten helt godtyckligt utan att förvarna och motivera ett eventuellt stopp. Inte heller är det acceptabelt att han inte svara på mina frågor via email.

För att upprepa: Detta är oerhört allvarligt. Det är ett hot mot demokrati och yttrandefrihet. Jag har aldrig hävdat att någon liberal skulle vara nazist eller fascist. - Det skulle då möjligen vara den folkpartist som deltar i både fp: och nationaldemokraternas valkampanjer. - Syftet var endast att visa hur en moralisk och ideologisk uppluckring - skrämmande brist på gränsdragning - i liberala kretsar på sikt leder till att skapa en ökad tolerans för ideologier och partier som ligger nära nazism och fascism.

Att Fredrik Lindholm, Louise Persson och alla liberaler som rör sig i samma kretsar, inte har urskillningsförmåga nog att tydligt markera gränsen mellan Liberal Ideologi och Fascistisk Ideologi, det är minst sagt extremt oroväckande. För att uttrycka det diplomatiskt. Det skall dock bli intressant att se hur många som röstade på det Liberala Partiet! Antaligen mindre än Nationaldemokraterna för att inte tala om Sverigedemokraterna.

andra bloggar om den liberala smeten: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , & intressant.se

No comments: